HR EN
Izbornik
Teambuilding

Team building programi

Detaljnije

Rizvan City – Malo mjesto za veliku i nezaboravnu avanturu

Turistička agencija Adria Velebitica osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like, te u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City...

Pustolovno-izletnički centar Rizvan City smješten je u Lici, srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvorili smo u pustolovno-izletnički centar gdje grupama nudimo mnoštvo jedinstvnih atraktivnih pustolovnih aktivnosti.

Komentari klijenata


 • Kolege su naprosto oduševljeni! Od vaše brige za njih, preko svih usluga, preko igara u vašem centru, hrane, ljubaznosti, karaoka..ma sve im je bilo zaista odlično!

  VIPNET
 • Pet dana je od tada prošlo, kod nas se po hodnicima i sobama i dalje samo o Rizvanu i priča. Oduševljenju nema kraja, pohvalama također. Neki su se rješili straha od visine, drugi se vratili u djetinjstvo igrajući se rata, treći (kao ja) pak pričaju stalno o odličnom gulašu. Svi zajedno smo pod dojmom svježeg ličkog zraka (od kojeg smo se mi iz Zagreba razboljeli jer nismo navikli na zrak bez smoga :-)).

  MERKUR OSIGURANJE
 • Bili smo kod Vas na team buildingu ove nedjelje i našem oduševljenju nema kraja. Dečki, Vas bi trebalo klonirati i po jedan primjerak dostaviti našem ministru turizma.Što je bilo bolje-hrana, usluga ili Vaše srdačno gostoprimstvo teško je reći. Sve za čistu peticu. I vidimo se opet dogodine, sigurno..Puno Vam hvala na svemu.

  MERKUR OSIGURANJE
 • Sigurna sam da ste jučer popili veliku količinu napitka ne biste li zaustavili štucanje; malo nam je bilo cijeli radni dan, pa smo morali ostati i iza radnog vremena samo zbog predivnog Velebita i vas predivne ekipe!

  ALFAPLAN GRAĐENJE
 • Reakcije u uredu su super, svi su prezadovoljni, hrana odlična i ja ću se sigurno vratiti…

  ORACLE
 • Same pohvale, sve je bilo prekrasno, puni smo dojmova, sve je bilo super organizirano, simpatični i uslužni djelatnici, sve odlično...

  GEALAN
Escape room Novosti

Escape room "Secret of Nikola Tesla"

Escape room je jedinstveni koncept provođenja slobodnog vremena u zatvorenom prostoru koji na zabavan i edukativan način razvija kognitivne vještine, potiče kreativnost i promiče timski duh. Sudionici,...

Detaljnije

©2020. Adria Velebitica Izrada web stranica