HR EN
Izbornik

O nama

O namaNaš tim

Turistička agencija Adria Velebitica sa sjedištem u Rizvanuši nadomak Gospića ( Park prirode Velebit ), osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City.

Našu ponudu temeljimo na team building i poticajnim programima za firme.
Kvalitetom i inovativnim programima, ali i prekrasnom prirodom koja nas okružuje privukli smo i ugostili mnoge Hrvatske i strane firme.

Po čemu smo posebni: Možemo vam ponuditi jedinstvenu kombinaciju programa na moru i planini. Naša lokacija nam to omogućuje!!

U našoj ponudi možete pronaći i ponudu aktivnosti za učenike (škole), te za grupe individualaca (prijatelji, obitelji) koji žele upoznati Liku i Velebit i provesti kvalitetan vikend.

Naravno, za Vas organiziramo smješetaj i prehranu u sklopu programa.

Posjetite nas i doživite nezaboravnu pustolovinu - paintball, streličarstvo, quad safari, absailing, trekking, jeep safari, ostale aktivnosti i to sve na području netaknutog Velebita i Like će Vas i Vaše prijatelje oduševiti.

Želja nam je da nas posjetite, a mi Vam jamčimo da ćete se dobro provesti i doživjeti nešto novo što će Vam dugo ostati u sjećanju.

Kontaktirajte nas!

Naši kontakti

MARTIN d.o.o. 
Travel agency "Adria Velebitica"
Adventure center Rizvan City

Rizvanuša 1, 53000 Gospić
OIB: 78698896122
ID kod: HR-AB-53-020013016
Telefon: 00385 53 57 33 33
E-mail: info@adria-velebitica.hr

 

©2024. Adria Velebitica Izrada web stranica