Pošalji upit

Adria Velebitica Adrenalinski park slika

Adrenalinski park

Najpopularnija team building aktivnost u svijetu.

Adrenalinski park je poligon koji se sastoji od više vježbi (elemenata) preuzetih iz alpinizma koje su smještene na rastegnutim sajlama između drveća u šumi na visini od 1 do 6 metara.

Sudionici su osigurani potrebnom sigurnosnom opremom (pojas i kaciga), te su prikopčani duplim vezom za sigurnosnu sajlu koja se nalazi iznad svih vježbi tako da sve potpuno sigurno.

Sve vježbe se izvode pod nadzorom instruktora koji su profesionalci a inače i pripadnici Gorske službe spašavanja.

Neke od vježbi koje ćete proći su viseći most, prelazak preko jedne sajle, prelazak preko visećih letvica, preko sajle uz pomoć visećih konopa i tako dalje a vježbu ćete završiti sa spektakularnom vožnjom po sajli na koloturi.

CILJ ovih vježbi je savladavanje straha, vježba ravnoteže, motorike i koncentracije, povećanje samopouzdanja pojedinca, razvoj i povećanje izdržljivosti i fizičke kondicije, povećanje duha grupe i motiviranosti, razvoj sposobnosti vođe, a na kraju omogućuje djeci i odraslima doživjeti osjećaj pustolovine. Vrlo je zabavno i potpuno sigurno i namjenjeno je djeci od 10 godina a gornja granica ovisi samo o vama.

Među ostalim, zaposlenici firmi naučiti će nešto o prihvaćanju rizika, svojim limitima koje ćete sigurno pomaknuti, kako podnositi rizik odnosno kako djelujete pod pritiskom, kako dajete ili primate podršku drugih ljudi kod određenog rizika, i kako rad sa drugima može pomoći više nego ste mogli zamisliti.

Program je namjenjen i za školske grupe. Vježbe će kod učenika povećati samopouzdanje a pomoći će i homogenizaciji razreda uz pomoć zajedničkog sudjelovanja u ovoj pustolovini. Učenici izgrađuju i učvršćuju prijateljstva i razvijaju vještine vođenja.

Program u našem parku je dostupan učenicima starosti 10-17 godina.

Naravno, obiteljima i individualcima će adrenalinski park ostati u dugom sjećanju kako su istraživali i premostili svoje strahove i otkrili nepoznate izvore hrabrosti. Ove aktivnosti potiču otvorenost i povećavaju obiteljsku povezanost.

Pošaljite upt

×