Pošalji upit

Rent a e-bike

Adria Velebitica Rent a e-bike slika

UPOZNAJ LIKU E-BIKEOM

potpuno nature friendly, bez ostavljenog traga u prirodi

Novost u našoj ponudi je i rentanje modernih E-bicikala s kojima ćete moći upoznati naš kraj na bolji, „nature friendly“ način uz prelazak više kilometara na lakši način.

Rentamo moderne e-bicikle GIANT FATHOM E+ 2 29 i GIANT TALON E+ 2 29.

Posebnost naše ponude je što uz najam e-bicikla dobijete i stalak za mobitel i na svoj mobilni uređaj možete instalirati aplikaciju za koju ćemo vam poslati link sa više okolnih tura koje smo za vas osmislili.

Adria Velebitica slika

Osjećaj sigurnosti

Uživati ćete u novim pejzažima, prekrasnim prizorima Ličke prirode, obilaziti znamenitosti i okolna sela, te se u nepoznatom osjećati bezbrižno i sigurno, znajući da će vas navigacija sigurno vratiti u mjesto odakle ste krenuli.

Doživljaj koji traje

Duže rute više nisu zahtjevne, već omogućuju da više vremena uživate u vožnji, razgledavanju, istraživanju i upoznavanju ali i aktivnosti na svježem zraku. Rute od 30-tak km ne zahtijevaju gotovo nikakvu posebnu kondiciju jer vam elektromotor pomaže u vožnji.

Lokacija

E-bicikle možete iznajmiti u našem Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City ili ih možemo dovesti do vašeg smještajnog objekta.

Rute

Rute su osmišljene da bezbrižno obiđete i upoznate okolicu: bajkovite poglede, skrivena naselja, znamenitosti i zanimljivosti, uglavnom lokalnim cestama, makadamom i šumarcima.

Rute koje smo osmislili vode vas okolicom našeg centra odnosno na šire područje Gospića i prilikom dogovara o renti proslijediti ćemo vam link sa kojeg možete skinuti rute na svoj mobilni uređaj. Osim doživalja same vožnje e-bicikla, obiđite i Memorijalni centar Nikole Tesle, Pećinski park Grabovača, rijeci Lici itd.

Biciklističke rute u okolici Gospića na stranicama TZ Ličko-senjske možete pogledati na: https://lika-active.com/en/page/cycling-gospi
Biciklističke rute u okolici Gospića na stranicama TZ Grada Gospića možete pogledati na: https://visitgospic.com/hr/activities/biciklizam/

1 DAN 2 DANA
1 e-bike 50 € 90 €
2 e-bikes 90 € 170 €
3 e-bikes 125 € 240 €
4 e-bikes 160 € 300 €

U cijenu uključeno:

  • najam kvalitetnog mountain e-bicikla
  • dostava do vaše lokacije (do 25 km do našeg centra)
  • kaciga
  • sigurnosni lokot
  • mapa biciklističkih ruta za mobilni telefon

 

Za višednevnu rentu molim kontaktirajte nas na info@adria-velebitica.hr

Prilikom preuzimanja e-bicikala, sklapa se Ugovor o najmu.

×