Pošalji upit
Adria Velebitica Kuća dida Martina slika

Kuća dida Martina

Kuća dida Martina nalazi se u sklopu Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City. Kuća je izgrađena tradicijskim materijalima, a novoobnovljena je kamenom i drvetom . Pri obnovi posebnog se računa vodilo o jednostavnosti i očuvanju Ličke baštine kako bismo vam osigurali ugodan i autentičan smještaj.

Pogled iz kuće oduzima dah – pred vama puca veličanstveni Velebit, mitska Hrvatska planina koja privlači zaljubljenike u prirodu i aktivan odmor te sve one koji su željni mira i odmora u prekrasnom okruženju. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa blagovaonicom, kupaonica sa WC-om, još jedan mali WC, te dvije sobe. Jedna je sa bračim krevetom koji se može razdvojiti, te još jednim krevetom, a druga sa tri kreveta. Cijela kuća se zagrijava sa velikom peći na drva u blagovani, dok se sobe dogrijavaju sa pomoćnim radijatorima.

Na gornjoj etaži, u potrkovlju do kojeg se dolazi masivnim drvenim stepeništem su smještene dvije sobe, jedna sa 4 kreveta okupana suncem sa pogledom na Velebit i Visočicu, a druga veća sa 6 ležajeva koja gleda prema zapadu i zalasku sunca. Kompletno potkrovlje je obloženo drvetom, a kreveti su izrađeni od masivnog drveta.

U kući može biti udobno smješteno 16 osoba.

Ukoliko želite feštati, možemo vam ponuditi kamenu konobu koja se nalazi kraj kuće, uređeni natkriveni prostor za roštiljanje i ostale potrebne sadržaje za veselo druženje. U kući možete boraviti, a odmor podesiti vašim željama.

Možete biti aktivni i koristiti programe koje nudi naš Pustolovno-izletnički centar Rizvan City, što je idealno za firme na team building programima ili društva na momačkim i djevojačkim zabavama.

Odmor možete provesti aktivno s obitelji – odaberite vikend ili godišnji odmor u Lici smješteni u svježoj ličkoj klimi i kupajte se preko ljeta u moru.

Zimi uživajte u snježnim radostima i izletima u okolna mjesta.

Ako ste željni ljudskog društva, toplo vam preporučamo naš novi, suvremeno opremljeni kamp.

×