Pošalji upit

Adria Velebitica Paintball slika

Paintball

Paintball je jedan od najuzbudljivijih “ekstremnih” sportova u svijetu kojega igraju milijuni muškaraca i žena svih starosnih skupina i životnih stilova. Dok pokušavate izvršiti zadatak, istovremeno nastojite eliminirati igrače protivničkog tima gađajuci ih kuglicama s bojom koje se ispaljuju iz paintball puške. Razmišljanje, odlučnost i brzo reagiranje kvalitete su potrebne za pobjedu. Paintball avantura se može doživjeti na našim izuzetno atraktivnim terenima, dokazano najboljima u Hrvatskoj.

Adrenalinska bomba su i rovovi iz 2. svj. rata koji prenose djelić atmosfere iz prošlosti. Osvajanje zastave, te napad na vojnu bazu samo su neki od scenarija koji će igračima podignuti adrenalin u nebeske visine.

Prvi scenario:

Osvajanje centralne zastave – scenario se igra na poligonu veličine oko 50 x 100 m, u sredini poligona se nalazi zastava. Igrači kreću u igru iz svojih baza koje se nalaze na krajnjim stranama poligona, cilj svake ekipe je uzeti zastavu i odnijeti je u protivničku bazu, prosječno vrijeme jedne “igre” je oko 10 minuta, nakon toga mijenjaju se strane.

Drugi scenario:

Osvajanje vojne baze – scenario se igra na terenu koji sačinjavaju dva brda pod šumom i njihova bliža okolica. Na jednom platou se nalazi vojna baza (rovovi iz 2. svjetskog rata, izvidni toranj, stražarice, mostići, zapovjednikova kućica…). Jedan tim ima za cilj obraniti bazu dok drugi ima za cilj osvojiti je. Baza je osvojena kad bilo koji igrač iz napadačkog tima uđe u zapovjednikovu kućicu i uzme zastavu. Ovaj scenario je jako zanimljiv jer obrambeni igrači ne moraju biti u tvrđavi dok je brane, nego mogu biti bilo gdje u šumi, prosječno se ovaj scenario igra do 30 minuta zavisno o taktici i spretnosti igrača.

Pošaljite upt

×